El centre cívic Escolles Velles de Bellver de Cerdanya ha acollit el darrer espectacle de l'any de Pobles de Circ. Es tracta d’una de les onze mesures incloses en el Pla d’Impuls al Circ 2019-2022 que proposa una programació regular d’espectacles a quatre poblacions catalanes, entre les quals hi ha Bellver. En aquesta ocasió, les nenes i els nens i les seves famílies han gaudit de l'espectacle 'Date una huerta' de la companyia Sonriexnarices.

La mesura Pobles de Circ està coordinada per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), i compta amb el suport econòmic del Departament de Cultura així com dels Ajuntaments participants. A banda del programa d'espectacles, també es vol difondre la creació de circ catalana, així com donar més oportunitats d’exhibició per a les companyies, especialment en la situació actual. Un altre dels objectius és acostar aquesta disciplina artística als pobles petits.

Durant l’espectacle s'han seguit les mesures de prevenció de la covid-19, com la distància entre el públic, aforament limitat i mascareta obligatòria.

Des de l'ajuntament de Bellver han expressat la seva voluntat de seguir formant part de la iniciativa en un futur.

A més de Bellver, Pobles de Circ també ha visitat enguany Sort, Ulldemolins i Prats de Lluçanès.

Parlen al vídeo: RUFI RODRÍGUEZ, CREADOR 'DATE UNA HUERTA'