Darrera victòria de l’any per l’equip femení del CG Puigcerdà que li permetrà començar el nou any en la segona posició de la classificació. Un partit força igualat el que ha protagonitzat aquest dissabte contra el Milenio Phanters de Logronyo, que ha acabat amb un marcador 0-5.
Un primer parcial de 0-3 que va ser decisiu. El primer gol va ser obra de Bosch, el segon de Giménez i el tercer el va anotar Mir. En el segon període, tot i el domini de les cerdanes, no es va veure cap gol. Ja en el tercer temps, dos gols grocs i negres, aconseguits per Guiménez i Merino, van deixar el definitiu 0-5.
Així, doncs, tres punts més que sumen les noies del CG Puigcerdà, que són segones amb 21 punts. El proper partit serà a casa contra el CHH Txuri Urdin el proper 9 de gener.
A la lliga masculina tot i la jornada de descans dels cerdans, aquests segueixen encapçalant la classificació amb 14 punts. El proper partit de l’equip serà el proper 9 de gener a la pista blaugrana.