Aquest diumenge, una cinquantena de persones de Dolça Revolució, encapçalats per l’activista i agricultor, Josep Pàmies, s’han concentrat davant la residència Sant Hospital Fundació Fiella de Tremp per intentar lliurar al centre MMS, la substància que conté clorit de sodi i que segons Dolça Revolució ajuda a curar els malalts de Covid-19.

L’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris però no n’aconsella l’ús, ja que considera que no està avalat científicament i podria ser que produís efectes adversos greus.
Durant la concentració s’han fet diversos parlaments davant de centre residencial on s’ha criticat les autoritats sanitàries catalanes i espanyoles per no permetre’n l’ús i als mitjans de comunicació per no difondre’n els suposats beneficis.
El dispositiu de Mossos d’Esquadra no ha permès als concentrats entrar al centre residencial a lliurar l’MMS que els portaven i documentació informativa. Des de la residència no ha sortit ningú a buscar el material, de manera que se l’han tornat a endur.
Pàmies ha estat multat per saltar-se el confinament comarcal, i que ell ha remarcat que la Constitució "empara la lliure circulació per tot el territori espanyol". També alguns dels concentrats han estat identificats pels Mossos per no dur mascareta, però els mateixos concentrats asseguren que si es manté un metre i mig de distància no és necessària.

Parlen al vídeo: JOSEP PÀMIES, ACTIVISTA I AGRICULTOR