L'ajuntament de Bellver ha posat en marxa una nova iniciativa per descobrir els punts d'interès del municipi. Es tracta d'una targeta d'ús personal que incorpora una audioguia que, mitjançant els codis d’accés, permet escoltar la informació de cada indret en el dispositiu mòbil, sense necessitat de descarregar-se una aplicació. Inclou quinze llocs d'interès turístic, entre els quals hi ha la plaça major, l'església de Sant Jaume o el nucli antic.

Les targetes es poden aconseguir a l'Oficina de Turisme per un preu de 2 euros. A més, el consistori n'ha repartir un miler a tots els bars i restaurants de Bellver, per tal que aquests els regalin als seus clients.

Un cop s'hagi fet la visita, no cal retornar la targeta i es podrà reutilitzar en una altra ocasió. Per ara la informació es pot escoltar en català, castellà, anglès i francès.

El Pati de Ca les Monges, la plaça del Portal, la plaça Bécquer, la basílica de Santa Maria de Talló o l'església de Sant Julià de Pedra són alguns dels llocs d'interès que conté l'audioguia. L'equip de govern confia en poder sumar més rutes en els propers mesos, com ara senders per fer senderisme o en bicicleta.

Parlen al vídeo: ANDREU FALOMÍ, TINENT D'ALCALDE I REGIDOR TURISME BELLVER CERDANYA