La Xarxa de Museus i Equipaments Patrimonials de l’Alt Pirineu i Aran s’inspira en una pel·lícula de Hitchcock per promoure la visita als seus 45 espais de les 6 comarques pirinenques durant les festes de Nadal. La Xarxa de museus i equipaments patrimonials fa una crida al públic de proximitat tenint en compte l'excepcionalitat pel Covid-19 que només permet un aforament del 50% i la mobilitat reduïda. I difon a través de xarxes socials aquesta peça audiovisual sota el lema “Per Nadal, guardem les distàncies”. Una peça publicitària dels equipaments museístics inspirada en la pel·lícula Rebbeca d’Alfred Hichcock i elaborada per un equip professional pirinenc.
L'àpat que comparteixen els dos comensals conté un ampli menú de peces de diferents museus de la Xarxa, totes situades damunt de la taula. Aquestes peces representen la variada oferta dels equipaments que formen part de la Xarxa.
La idea és que aquests equipaments es converteixin en una opció de cultura de lleure ideal per aquestes vacances de Nadal. Tots ells, des de l’inici de la pandèmia han fet un gran esforç per adaptar-se a les mesures de seguretat vigents en cada moment.