La Pobla de Segur engega aquest cap de setmana la campanya Rasca i guanya, una iniciativa que vol incentivar les compres de Nadal al comerç local i ajudar a pal·liar els efectes econòmics provocats per la crisi sanitària.

Els establiments participants tenen un talonari amb 100 butlletes en premis ocults amb descomptes que poden ser de 5, 10 i 15 euros, a bescanviar en una propera compra. Participen uns 76 establiments i alguns han renunciat a favor dels més perjudicats per la pandèmia.

La campanya és del 19 de desembre al 5 de gener i els premiats podran utilitzar els seus descomptes fins el 31 de gener.
D’altra banda, el consistori repartirà 12.000€ entre la plantilla laboral de l'Ajuntament, a través d'uns vals de descompte per bescanviar al comerç local.

Aquesta inversió prové de la partida pressupostària prevista en lots de Nadal i de la quantitat econòmica que els regidors van deixar de cobrar per assistir als plens municipals durant la crisi del coronavirus, tal i com ells mateixos van aprovar en un ple del mes de maig.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA TIRBIÓ, REGIDOR PROMOCIÓ ECONÒMICA LA POBLA DE SEGUR