El brot de Covid-19 de la residència Fundació Fiella de Tremp ja suma 3 noves defuncions des d’ahir dimarts. Fet que eleva la xifra de persones mortes a 58. Pel que fa al número de residents encara positius són 22, dels quals 9 segueixen derivats a l’Hospital comarcal del Pallars. I respecte als treballadors del centre residencial positius per Covid-19 encara n’hi ha 35. Ja hi ha professionals que van rebent l’alta mèdica i es van reincorporant als seus llocs de treball a la residència.
D’altra banda, el centre d’assistència primària de Tremp segueix fent aquests dies el cribratge poblacional als veïns i veïnes del municipi. Aquest dimarts van passar a fer-se la prova 177 persones i totes van donar un resultat negatiu. Entre dilluns i dimarts s’han fet la prova 412 persones i dilluns van sortir 3 positius. El cribratge es farà fins divendres a la tarda al pavelló del Casal.