L’Ajuntament de Tremp ha revisat les mesures que va decretar fa 15 dies per frenar el brot de Covid-19 detectat a la població i les ha actualitzat d’acord amb l’evolució de la pandèmia al municipi. En principi les restriccions duraran fins acabades les festes de Nadal, ja que alguns dels equipaments, tan esportius com educatius, ja no obren de normal durant les festes.

La biblioteca segueix fent el servei de préstec i les activitats programades en format virtual.
També durant aquesta setmana s’està duent a terme el segon cribratge poblacional gratuït i voluntari. El primer dia, dilluns, ja van passar pel pavelló del Juncar 235 veïns i veïnes a realitzar-se el test, dels quals han sortit 3 positius. Des de l’Ajuntament s’anima a la població que es faci la prova. Fins el divendres 18 de desembre a la tarda estan les carpes ubicades al pavelló.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP