El nombre de casos acumulats de covid-19 a Cerdanya des de l'inici de la pandèmia ja supera el miler. Concretament, aquest dimarts el total és de 1048. Hi ha hagut un augment significatiu en els darrers dies. Divendres s'havien registrat 954 positius, així que en només 4 dies s'han detectat 94 casos nous.

A l'Hospital de Cerdanya, actualment hi ha 3 persones ingressades amb el virus i cap pacient pendent de diagnòstic. Pel que fa al total de defuncions, se n'han registrat 17 a Cerdanya.

En els tres dies de cribratges comunitaris que es van fer el 9, 10 i 11 de desembre al casal d'avis Sants Domènec de Puigcerdà, es van detectar 35 positius, de les 935 proves de test d'antígens ràpid que es van realitzar. Això representa un percentatge de positius del 3,74%.

De moment, no hi ha programats nous cribratges massius.

Pel que fa als indicadors, Cerdanya és la comarca de l'Alt Pirineu amb una situació més delicada. La taxa de reproducció del virus és d' 1,52 i el risc de rebrot es situa en 1.402.