El sènior masculí del CG Puigcerdà ha vençut aquest dissabte un dels seus rivals més directes, el Txuri Urdin. Ha estat un partit jugat a casa i a porta tancada, que ha acabat amb un marcador de 5-3. L’equip basc es va presentar amb pocs efectius i baixes molt importants, fet que va relaxar l'equip cerdà. Tot i això, els nois de Barnola van notar la falta de regularitat en els entrenaments i van portar un ritme de menys a més.

El davanter eslovac Prokop va encetar el lluminós en el primer temps. En el segon tram, el Txuri va aprofitar una superioritat per empatar i pocs minuts després va sumar el segon. Ja en el tercer temps, els de casa van aconseguir igualar el partir, amb un gol d'Oriol Paul. El seu company, Leon Tona, va avançar el Puigcerdà però els bascos no estaven disposats a perdre i van sumar el tercer de l'empat. Un minut després Granell anotava un gol davant del porter després de recollir una bona passada de Prokop. A la desesperada, el Txuri Urdin va treure el porter i faltant pocs segons, novament Granell anotava a porteria buida el definitiu 5-3.
Amb aquesta victòria el Puigcerdà suma tres punts i lidera la classificació amb 14, seguit de l'equip basc que continua amb 11 punts.
El club acaba l’any amb aquest partit i tornarà a l’activitat el proper 09 de gener a la pista del Barça.