Després de suspendre l'activitat en totes les categories per haver-se detectat diversos casos de covid-19 entre els jugadors, el CG Puigcerdà ha reprès l'activitat. Han tornat els entrenaments i també els partits. Els nois de Barnola rebran dissabte a porta tancada el Txuri Urdin, amb qui comparteixen el liderat, empatats a 11 punts. Per això s'espera un partit complicat on els cerdans lluitaran per sumar tres punts i consolidar la primera posició.
Catalans i bascos s’han disputat el títol les dues darreres temporades. Han canviat força les plantilles des d’aleshores i s’haurà de veure com afecten les baixes en els dos equips. En el cas del Puigcerdà, no podrà comptar amb els lesionats de llarga durada ni tampoc amb els jugadors que estan confinats. A més, a l'equip de casa també li pesarà el fet de no haver pogut entrenar amb normalitat els últims dies.
Per als de Cerdanya serà el darrer partit de l’any ja que el proper cap de setmana seran l’equip que descansa.
El conjunt femení, per la seva banda, s'ha vist obligat a ajornat el partit a Logronyo degut al confinament preventiu pel COVID19, ja que dues peces clau de l’equip no podien jugar. Així, doncs, les noies de Kulikov no tornaran a la competició fins el proper 9 de gener, quan rebran el difícil equip del Txuri Urdin. Amb 18 punts, el sènior femení del Puigcerdà colidera la competició amb les basques.