El Cadí La Seu busca la tercera victòria consecutiva, i sumar així el setè triomf a la lliga. Les urgellenques visiten l'Al-Qázeres. El partit tancarà la primera volta de la competició regular. I determinarà quins són els vuit millors equips per jugar la Copa de La reina. El Cadí La Seu està obligat a guanyar si vol participar-hi.

El tècnic del Cadí La Seu assenyala que l'accés a la Copa no és una pressió afegida per afrontar el partit.

A diferència del conjunt de Bernat Canut, l'Al-Qázeres compta amb poques jugadores que acumulen molts minuts. Les extremenyes disposen d’una plantilla similar a la de l’Spar Gran Canària, l'equip que va derrotar el Cadí La Seu en l'últim partit de lliga. Per al proper matx, aquestes són algunes de les claus:

El quadre alt urgellenc ocupa la desena plaça, empatat amb el vuitè i novè classificat. I, l'equip de Càceres, és tretzè, amb dues victòries menys que les urgellenques.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU