El darrer ple de l’Ajuntament de Tremp ha acordat per unanimitat la supressió de la taxa de terrasses de cara al 2021. De manera que durant el 2021 els locals amb terrassa no pagaran taxa independentment del seu ús.

Pel que fa a la taxa del 2020, un cop acabat l’any, l’Ajuntament farà un recompte dels dies que han obert i en les condicions que ho han pogut fer per passar el rebut, durant el 2021, proporcional a l’ús que li han donat.
Compromís per Tremp, tot i votar a favor d’aquest punt, ha volgut matissar que creuen que hi ha moltes altres accions que l’equip de govern pot fer per pal·liar la crisi provocada per la pandèmia que ells han proposat des del mes de març.

Al ple també es van aprovar 3 mocions, 2 de suport al teixit esportiu de Tremp i de Catalunya davant l’aturada obligada de l’activitat i una altra per a reclamar un paper actiu dels municipis en l'assignació i gestió dels fons europeus de recuperació.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP