Nova defunció per Covid-19 a la capital alt urgellenca. Es tracta d'una persona d'edat avançada que es trobava ingressada al centre hospitalari. El pacient no era usuari de la residència privada llar de Sant Josep de la Seu d'Urgell, on en les darreres setmanes es va detectar un brot de Covid.
Amb aquesta defunció en les últimes hores, s'eleven a dinou el nombre de persones que han mort per coronavirus en la segona onada de la pandèmia a l'àrea bàsica de Salut de la Seu d'Urgell.
Aquest dijous hi ha ingressades vuit persones per covid al Sant Hospital. El nombre de positius aïllats a domicili és de trenta-sis, sis dels quals detectats en les últimes hores. A més, hi ha noranta-sis contactes estrets confinats.
Pel que fa a les dades epidemiològiques, segueixen una tendència a l'alça. L'índex de risc de brot ha augmentat en 77 punts respecte dimecres, i puja fins a 405. També ha incrementat en 0,15 la taxa de reproducció de la malaltia a l'Alt Urgell. Aquest dijous és de 1,27.