L’església Sant Víctor de Seurí, que compta amb una intervenció artística de Santi Moix, ha fet unes visites diferents per tal de poder mantenir obert l’equipament cultural aquests dies que s’ha restringit la mobilitat a causa de les mesures per frenar la pandèmia de Covid-19. Es tracta de la taquilla inversa, el visitant ha pagat al sortir de la visita a l’església i així pot valorar també quan val per ell la cultura.

Aquesta ha estat una manera de no tancar l’equipament en un moment molt complicat de mantenir les visites guiades. L’església de Sant Vçictor de Seurí té un calendari d’obertura d’un cop al mes i la idea és poder seguir mantenint-lo.

El públic que rep Seurí és molt divers i en destaca que hi ha gent molt jove que s’interessa per l’església i gent que repeteix estada. Uns tipus de públic que poden ajudar a difondre què és Seurí i què s’hi pot trobar. Una roda de difusió per donar a conèixer el temple.

Parlen al vídeo: NOEMÍ NUS, GUIA