Cerdanya ha registrat aquest Pont de la Puríssima la primera nevada generalitzada de la temporada. La neu va començar a caure dilluns al voltant de les 9 de la nit i, tot i que dimarts ja no ha nevat, el paisatge ha quedat emblanquinat.

A Puigcerdà hi van caure uns 5 cm de neu i a Bellver uns 3 centímetres. A cotes altes, el temporal ha deixat fins a 10 centímetres, com ara a la Tossa.
Aprofitant el dimarts festiu, molts han sortit a passejar i fer fotos, sobretot a l'entorn de l'estany de Puigcerdà.
La nevada no ha tingut afectacions i els equips de neteja dels diferents municipis han activat el protocol de retirada de la neu dels carrers.
Com sempre, la neu ha estat molt ben rebuda a les estacions d'esquí, que ja acumulaven bons gruixos gràcies a l'episodi de fred dels darrers dies, que els ha permès engegar els canons. De moment, però, tots els complexos continuen tancats a l'espera de poder rebre esquiadors.