Les darreres dades sobre el brot de Covid-19 a la residència Sant Hospital Fundació Fiella de Tremp xifren en 42 les defuncions per coronavirus des de l’inici del brot. El departament de Salut confirma que actualment hi ha 92 residents positius per Covid-19 del centre, dels quals 80 es troben al mateix centre mentre que 11 estan a l’Hospital comarcal del Pallars i un positiu és un dels derivats a la residència de Guissona, el qual va donar positiu un cop havia estat traslladat. Pel que fa a treballadors del centre, les dades d’aquest dimecres xifren en 42 els professionals positius per Covid-19.
D’altra banda, la fiscalia de Lleida ha obert una investigació per si es van complir els protocols a la residència Fundació Fiella de Tremp.
I a finals de setmana l’Ajuntament de Tremp revisarà les mesures de restricció en funció de l’evolució de les dades epidemiològiques al municipi. Les restriccions actuals estan en vigor, de moment, fins dilluns 14 de desembre.