Aquest dissabte Sort ha acollit un espectacle dins la iniciativa Pobles de Circ. Es tracta d’una de les onze mesures del Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 on als pobles de Sort, Bellver de Cerdanya, Ulldemolins i Prats de Lluçanès es durà a terme una programació regular d’espectacles i tallers al llarg de les properes setmanes.

L’espectacle que s’ha pogut veure a Sort és Violeta, circ amb música en directe. Es tracta d’un espectacle tipus cabaret. A través de cançons s’ha muntat un espectacle on hi ha trapezi, roda cyr, perxa xinesa, escala d’acrobàcies i quadrant rus.
Des de Sort es valora molt positivament aquesta iniciativa i ja esperen l’edició de l’any que ve. Precisament aquesta edició estava prevista per la tardor però només es va poder dur a terme un sol espectacle per les restriccions de la pandèmia, de manera que la resta s’han reprogramat per aquest final d’any.

Parlen al vídeo: RAIMON MONTERDE, ALCALDE DE SORT - DANI ÁLVAREZ, CANTANT DE VENANCIO Y LOS HOMBRES DE ANTAÑO