Les darreres dades sobre el brot de Covid-19 a la residència Sant Hospital Fundació Fiella de Tremp xifren en 34 les defuncions per coronavirus des de l’inici del brot. Pel que fa al nombre de residents del centre positius, aquest dilluns el departament de Salut ha comunicat que són 100, i el número de professionals de la residència amb Covid-19 és 43.
Divendres va finalitzar també a Tremp el cribratge massiu voluntari a la població. I de dilluns a divendres al pavelló del Casal van realitzar-se 2191 testos, dels quals 19 van donar positiu. Des d’allí mateix, ja es va fer el seguiment de contactes per tal de tallar la propagació del virus.
La setmana que ve però, del 14 al 18 de desembre està previst un segon cribratge poblacional a Tremp, amb els mateixos horaris i a mateix lloc. Des de l’Ajuntament de Tremp s’agraeix la participació que ha tingut el primer cribratge i s’anima a participar al segon per tallar la cadena de contagis.