Puigcerdà ja ha obert les inscripcions per participar al casal de Nadal, la Quitxalla Winter. Es tracta d'una proposta adreçada als nens i nenes d'entre 3 i 12 anys, que vulguin fer diferents activitats durant les vacances de Nadal i Reis. El casal suma deu edicions i acostuma a tenir bona acollida. Sempre i quan les autoritats sanitàries ho permeten, el casal tindrà lloc durant sis dies, seguint les mesures de seguretat pertinents.

La Quitxalla Winter es durà a terme a l'escola Alfons I els dies 28, 29,30, 31 de desembre i els dies 4 i 5 de gener, en horari de 9 a 1 i de 3 a 5.
Els participants faran activitats variades com ara manualitats, activitats esportives o sortides per l’entorn de Puigcerdà. Tampoc hi faltaran les relacionades amb el Nadal.

Com hem, les inscripcions ja es poden fer a través de la web de l'ajuntament o presencialment amb cita prèvia a Joventut. De moment no es cobrarà a les famílies, es farà just abans de començar. El preu per assistir al casal tots els dies és de 95 euros.

Parlen al vídeo: ELI VILLANUEVA, TÈCNICA JOVENTUT PUIGCERDÀ