La Cursa de Sant Silvestre de la Seu d'Urgell se celebrarà en format virtual per evitar possibles aglomeracions.
La proposta és que cada participant recorri 3,6 km sol o acompanyat, respectant les mesures de prevenció dictades per la Generalitat. Per participar-hi cal inscripció, oberta des d'aquest divendres i fins al dia 31 de desembre a través de la pàgina web santsilvestrelaseu.com. Els inscrits rebran un correu amb confirmació i un enllaç amb el dorsal que haurà d'imprimir cada corredor.

Aquesta XII edició comptarà amb diversos sortejos de premis gràcies a les aportacions dels patrocinadors.

A més, la cursa manté el vessant solidari. Amb la venda d'unes butlletes per entrar en el sorteig d'una panera. L'any passat es van recaptar uns 2.700 euros que es van destinar a la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, que ajuda a infants i joves malalts de càncer.

Parlen al vídeo: CARLES MIÑAMBRES, MEMBRE DE L’ORGANITZACIÓ - POL AUSÀS, MEMBRE DE L’ORGANITZACIÓ