Durant aquests dies, des del departament de turisme del Consell comarcal del Pallars Jussà s’ha impulsat 7 sessions formatives de manera virtual encarades a millorar la imatge digital de les empreses del sector turístic de la comarca.

Han participat en la formació més de 60 professionals turístics, principalment empresaris d’allotjaments i activitats turístiques, juntament amb tècnics d’oficines de turisme o d’equipaments culturals i esportius, entre d’altres.
I ara, aquest mes de desembre, es duen a terme assessoraments individuals online on el ponent els resoldrà dubtes i els guiarà en l’estratègia digital de la seva empresa.

L’acció s’ha dut a terme amb el finançament del Projecte Treball a les 7 comarques i vol donar eines al sector per potenciar-lo i tirar endavant, sobretot en aquests moments que ha quedat molt tocat per la pandèmia.

Parlen al vídeo: RAMON IGLÉSIAS, TÈCNIC TURISME PALLARS JUSSÀ