La Junta directiva del CG Puigcerdà ha decidit aturar l'activitat a totes les categories seguint les recomanacions sanitàries després que els darrers dies s'hagin detectat diversos positius entre els jugadors. A través d'un comunicat, l'entitat esportiva ha explicat que tot i que hi han equips del club no afectats per la pandèmia s’ha preferit, per sentit de la responsabilitat, aturar temporalment els entrenaments i partits.
Dilluns es van detectar casos de covid-19 entre els jugadors i s'estan fent testos a la resta de la als que tenien símptomes i també als contactes directes. Encara falta realitzar més proves de detecció però fins ara la majoria de les que que s'han fet han donat negatiu. De fet, diferents brots detectats fora del club ja van obligar a suspendre dimarts els entrenaments en categories inferiors.
Per tant, els equips sèniors no jugaran aquest cap de setmana com tenien previst. Dissabte hi havia un derbi pirinenc entre el conjunt masculí i el CH Jaca i diumenge la interessant visita de Quimeras Valdemoro, quartes classificades, per posar a prova a l’equip femení. Des del club esperen poder jugar el cap de setmana següent i, si no fos possible, ja busquen noves dates, possiblement al gener.
El CG Puigcerdà té la intenció de seguir ben aviat amb el seu funcionament habitual i s’espera que l’aturada sigui de pocs dies.
Recordem que els nois de Barnola colideren la competició amb 11 punts, juntament amb el Txuri Urdin. El conjunt femení està també a la primera posició empatat a 18 punts amb el Majadahonda,