Després de recuperar les bones sensacions en el darrer partit de lliga, el Cadí La Seu la rep aquest dissabte Spar Gran Canària. Un acabat d'ascendir de categoria. El quadre urgellenc busca estar bé en defensa i dominar el ritme de joc.

Amb cinc victòries, i vuit derrotes el conjunt urgellenc ocupa la desena posició, empatat amb el vuitè i novè classificats, el Campus Promete i el Durán Maquinaria Ensino. Per la seva banda, l'equip de les Canàries és catorzè amb tres partits guanyats.

Queden dues jornades per tancar la primera volta de la lliga. Uns partits decisius per a aconseguir la participació en la Copa de la Reina, que hi accedeixen els 8 primers equips.

Aquest dissabte a les cinc de la tarda és l'últim partit de la primera volta que les urgellenques juguen com a locals.

Parlen al vídeo: XAVI MIÑAMBRES, PREPARADOR FÍSIC DEL CADÍ LA SEU