Les darreres dades facilitades sobre el brot de la residència Sant Hospital Fundació Fiella de Tremp xifren en 103 els residents positius per Covid-19. 93 dels quals es troben al mateix centre residencial, mentre que 10 estan ingressats a l’Hospital comarcal del Pallars. També la darrera xifra de difunts a la residència per Covid-19 s’eleva fins a 27. Els residents negatius es van traslladar a les residències de la Pobla de Segur i Guissona a excepció d’un resident que es troba al mateix centre de Tremp. Pel que fa als professionals, de moment n’hi ha 38 de positius.
També està previst per aquest dilluns 7 de desembre el trasllat a l’Alberg de Tremp dels pacients de llarga estada de l’Hospital comarcal del Pallars.
I pel que fa als cribratges massius que s’han dut a terme fins aquest divendres, a falta de les dades definitives dels testos fets en les darreres hores, fins dijous a Tremp es van fer gairebé 1770 testos, dels quals 18 han donat resultat positiu.
Dijous també s’han fet 53 testos a Llavorsí, 135 a Vilaller, 54 a Senterada, 68 a la Pobleta de Bellveí i 43 a Espui.