Darrers dies per visitar l'exposició de tots els treballs presentats al concurs Imatges de Puigcerdà. El Museu Cerdà acull un total de 44 fotografies de diferents estils i tècniques, obra d'una quinzena d'autors, de la comarca i d'altres punts de Catalunya.

L'únic requisit per presentar-se a aquest concurs, que ja suma 21 edicions, és que s'ha de fotografiar algun element de Puigcerdà, com el paisatges, les tradicions, els monuments o els esports. Així, s'hi han presentat enguany instantànies del campanar, l'estany, els dimonis, la fira del cavall o l'hoquei gel.

Tal com vem avançar fa uns dies, els guanyadors d'aquesta 21a edició es van conèixer durant la Tarda de la Cultura, que va tenir lloc en format virtual. El primer premi va ser per Guillem Pongiluppi, el segon per Daniel Coma i el tercer per Queralt Dachs. La millor col·lecció de tres fotografies es va atorgar a Josep Lluís Gómez.

Des de l'equipament han aprofitat per recordar que és un espai segur i que, a banda d'aquesta, poden visitar l'exposició permanent de la Casa Cerdana.

L'exposició es pot visitar a la primera planta del museu fins el proper 8 de desembre.

Parlen al vídeo: NATI BALADA, RESPONSABLE MUSEU CERDÀ