La CUP de la Seu d'Urgell presentarà al proper plenari una moció en què demanarà a l’equip de govern la constitució d'una comissió d'investigació per aclarir la gestió portada a terme a la residència privada Llar de Sant Josep fins a l'esclat del brot de Covid.
El grup municipal ha fet públiques unes suposades irregularitats en la gestió de la residència privada denunciades per algunes de treballadores.

La CUP també alerta que no s'estava realitzant una correcta sectorització dels espais entre unitats de convivència abans del brot.

La directora mèdica assistencial del centre, Montse Bonet, en declaracions a ARA Pirineus ha negat les irregularitats denunciades per la CUP en la gestió de la residència. Aquest mitjà, a més, detalla que Bonet ha atribuït les denúncies a una treballadora a qui s'ha obert un expedient per mala praxi

Parlen al vídeo: BERNAT LAVAQUIOL, REGIDOR CUP LA SEU - JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL