Tal com han fet altres municipis com Puigcerdà, Martinet o Alp, Das tindrà ben aviat dos punts de càrrega per a vehicles elèctrics. Un es situarà al nou aparcament, ubicat a davant l'ajuntament, i l'altre a la plaça major de Sanavastre. El consistori ha escollit dues zones ben comunicades per donar servei als veïns i també als visitants.

L’empresa Iberdrola serà l’encarregada d’equipar el municipi amb els dos punts de càrrega i assumir-ne també el cost de la seva instal·lació. D'aquesta manera, l'ajuntament no haurà de finançar l'actuació. A més, l'empresa i l'equip de govern han acordat que el municipi rebrà un 11% de la facturació, amb un mínim de 600 euros anuals.

L'ajuntament ja ha licitat la instal·lació dels punts de càrrega i l'empresa els col·locarà tant bon punt disposi de la resta de permisos.
Com hem dit, poc a poc es van instal·lant més punts de càrrega per a vehicles elèctrics a Cerdanya. Els més recents han estat els que s'han col·locat a la Molina i a prop de la zona comercial d'Alp.

Parlen al vídeo: ENRIC LAGUARDA, ALCALDE DE DAS