L’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, ha confirmat, a través d’una entrevista a Rac1, que el brot de Covid-19 de la Residència Sant Hospital Fundació Fiella de Tremp ja ha causat 20 morts entre els residents. També ha explicat que hi ha 8 positius ingressats a l’Hospital comarcal del Pallars. Segons les dades facilitades aquest dijous pel departament de Salut, de la residència hi ha 108 residents positius i 36 professionals. Dels residents negatius se n’han traslladat un total de 8 a les residències de la Pobla de Segur i de Guissona.
L’alcaldessa de Tremp ha lamentat que l’Ajuntament s’assabentés del brot per una persona externa a la residència. També creu que s’haurà d’investigar què ha passat al centre.
D’altra banda, dels cribratges massius, fins aquest dimecres a Tremp s’havien detectat 16 positius asimptomàtics en els 1400 testos que s’han fet. Els testos continuen fins divendres. A la Pobla de Segur, s’han detectat 3 positius al cribratge i al Pont de Suert tots han estat negatius.