El Patronat de turisme de la Diputació de Lleida ha presentat un projecte per promocionar el Trail Running al Pirineu i les Terres de Lleida. Es tracta de 13 circuits, un per comarca, per facilitar als esportistes la feina de trobar bons recorreguts i sense sorpreses.

La idea és promocionar activitats en espais oberts i entorns naturals per practicar durant tot l'any. El Trail running és una modalitat esportiva en constant creixement entre els corredors i el Pirineu i les Terres de Lleida són espais perfectes per la pràctica d’aquest esport.

Els circuits han estat definits per l’empresa Trail Zone i compten amb la col·laboració dels consells comarcals a l’hora de fer el manteniment de les rutes. Hi ha propostes amb diferents nivells de dificultat i de preparació física, estan classificats per distàncies i són de seguiment per GPS. Al web del Patronat de turisme es pot descarregar tota la informació i a més s’engega una campanya de comunicació per promocionar-los.

Parlen al vídeo: ROSA PUJOL, VICEPRESIDENTA PATRONAT DE TURISME - JULI ALEGRE, CAP DE PROMOCIÓ I MÀRQUETING DEL PATRONAT DE TURISME