L’Ajuntament de Tremp ha decretat el tancament d’equipaments públics esportius i culturals i d’espais d’oci com parcs infantils. Una mesures presa d’acord amb el departament de Salut de la Generalitat i per unanimitat tan govern com oposició al consistori per intentar frenar les xifres tan elevades de contagis que s’estan registrant per la pandèmia de Covid-19.

A banda del brot detectat a la residència Fiella, que les darreres dades de Salut marquen amb 113 residents positius i 31 professionals, les dades de contagis entre la població de Tremp són també dolentes. El departament de Salut ha recomanat evitar al màxim la mobilitat de la ciutadania i les mesures s’aplicaran a partir d’aquest dimecres i fins al 14 de desembre.
Pel que fa als cribratges que van començar dilluns a Tremp, només el primer dia van passar 396 veïns i veïnes a fer-se’l, dels quals van sortir mitja dotzena de positius. I aquest dijous el departament tornarà a fer testos als treballadors de la residència Fundació Fiella.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP