El sector cultural s’ha reactivat en la fase 1 de la desescalada encetada el 23 de novembre. Aquest cap de setmana Organyà ha acollit diverses propostes culturals, encara que no es pot assistir a cap activitat cultural fora del municipi durant el confinament del cap de setmana. S’han presentat els llibres “La Companyia Nòrdica" d'Albert Villaró i “Entre l'infern i la glòria" d'Àlvar Valls, i espai també per la música amb un concert de la mà de VII Ensemble.

Les presentacions de llibres s'han retransmès en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament d'Organyà. Un format que va adoptar el consistori en el marc de la fira de llibre del Pirineu aquest setembre davant les mesures de seguretat de la covid.

La localitat alt urgellenca ha apostat per la cultura com a alternativa a la Fira de Sant Andreu que se celebra tradicionalment l'últim cap de setmana de novembre.

La darrera fira del calendari a l'Alt Urgell és la Fira de la vall de Tuixent. La 28a edició prevista per al diumenge 6 de desembre ha quedat suspesa a causa de les restriccions de mobilitat per la pandèmia.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D'ORGANYÀ