El Departament de Salut ha iniciat aquest dimarts el cribratge poblacional a l’Alt Urgell per a la detecció de la covid-19. La Seu d’Urgell i Oliana són els dos municipis de la comarca que s’han començat a fer les proves. En el cas de la capital alt urgellenca es duran a terme fins dijous 3 de desembre al Centre Cívic el Passeig, en el cas de la localitat olianesa, s’allarguen fins divendres dia 4 i es realitzen al Telecentre de l’Ajuntament. Les proves es fan mitjançant el test ràpid d’antígens.

Els professionals sanitaris fan una crida a la ciutadania major de setze anys que es faci la prova. També demanen a la població no abaixar la guàrdia amb les mesures de prevenció del coronavirus, encara que el resultat del test sigui negatiu.

La setmana vinent el cribratge es realitzarà a dos municipis alt urgellencs més: Organyà del 8 al 10 de desembre al centre cívic i a Coll de Nargó, a la sala polivalent, els dies 9 i 10.

Parlen al vídeo: IMMA VILA, DIRECTORA ABS ALT URGELL SUD