Aquest dilluns ha començat el cribratge poblacional a Tremp. Les proves es fan al pavelló del Casal i en 15 minuts els veïns i veïnes disposen del resultat. Aquest cribratge s’allargarà fins divendres i es fa amb horari de matí i tarda per tal de donar un ampli ventall d’hores a tota la població per a poder-se realitzar la prova. Des de l’Ajuntament de Tremp s’ha remarcat que depenent del resultat d’aquest primer dia no es descarta endurir les mesures per frenar la pandèmia, ja que el risc de brot està per sobre del 8.000 punts. Però també s’ha posat de manifest la bona resposta de la població, ja que des de primera hora del matí ja hi ha hagut força persones que s’han acostat al pavelló a fer la prova.

Els cribratges s’estan duent a terme a través del Centre d’Assistència Primària de Tremp, des d’on es remarca que només per aquest dilluns disposen de més de 800 testos i que demà n’arriben més. Sobretot demanen que la gent no s’acumuli i que un moment o altre es podrà fer tothom el test ja que no tenen límit de proves, disposaran de tantes com en necessitin.
També aquest dilluns altres poblacions de l’Alt Pirineu i Aran han començat el cribratge massiu, com Sort i el Pont de Suert.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP