El Passeig Joan Brudieu es converteix en l'escenari de les activitats nadalenques per als més petits, l'alternativa al parc de Nadal. Els infants urgellencs sí que podran fer cagar el tió el 24 de desembre al parc del Cadí.

I, el 5 de gener, la ciutat rebrà els reis mags a la plaça Joan Sansa.

Aquestes activitats formen part de la programació El Món màgic de les muntanyes adaptada al context de pandèmia.

La programació inclou el rescat dels minairons, enguany amb un format musical. I, activitats per als joves, com ara l'escape room pels carrers de la ciutat. També hi ha propostes culturals reprogramades de la Festa major i insomni tardor. Aquest dissabte 5 de desembre la capital alt urgellenca donarà el tret de sortida a la programació nadalenca, amb l'activitat d'anar a buscar tions al bosc i l'encesa de llums.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA D’EDUCACIÓ I INFÀNCIA DE LA SEU - JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL