El cerdà Kilian Jornet no ha pogut aconseguir el repte de córrer durant 24h seguides en pista, a Mandalen, Noruega. Jornet ha hagut d'abandonar, quan portava 337 voltes i més de 10 hores de competició. L'ultrafondista de Cerdanya havia recorregut una distància de 134 km quan va parar de córrer en sentir-se marejat.

Després de rebre assistència mèdica a la mateixa pista, va ser traslladat a l'hospital on li van fer algunes proves. Després de passar-hi la nit, va rebre l'alta i ja es troba a casa.

Jornet ha explicat que la prova no va anar com esperava i que va sentir un fort dolor al pit. Això va fer que se sentís marejat i requerís atenció mèdica. Malgrat tot, el cerdà ha assegurat que les 24h corrent segueixen estant a la seva llista de reptes.

Oficialment, la distància més llarga que s'ha registrat en 24 hores la va establir el 1997 Yiannis Kouros, que va córrer 303.506 quilòmetres, una cosa que Jornet qualifica d'"absolutament salvatge".