L'equip sènior del CG Puigcerdà no ha tingut encert en la darrera jornada de lliga i ha perdut per la mínima, 2-3, el derbi contra el Barça.
Els blaugranes s'avançaven primer al marcador i tot i que el Puigcerdà va tenir oportunitats en superioritat durant el primer temps, no les va saber materialitzar. El segon període començava amb un Puigcerdà molt efectiu que va aconseguir dos gols per capgirar el marcador. Primer Granell i més tard León Tona. Però l’alegria local va durar poc. El Barça va anotar dos gols en un minut, que deixaven el lluminós en el 2-3, que va resultar definitiu, ja que en el tercer temps no hi van haver gols. El Puigcerdà ho va intentar tot però finalment va deixar escapar el partit i els tres punts.
Els de Cerdanya i el Txuri Urdin coliderant la competició amb 11 punts, seguits del Majadahonda que en té 8 i un partit menys.
Recordem que el derbi es va jugar a porta tancada però es va poder seguir en directe per Esport 3.
Després de la derrota, el CG Puigcerdà jugarà dissabte contra el Jaca.