El Cadí la Seu s'ha retrobat amb la victòria en superar el Campus Promete per 73 a 69. Un triomf important per la moral urgellenca després d'encadenar quatre derrotes. A més, es mantenen amb opcions per accedir a la copa de la reina. El partit ha estat molt disputat amb els dos equips conscients de la importància del duel. El primer quart s'ha tancat amb empat a 16 al marcador, i al descans, les locals tenien un avantatge de tres punts. A la represa, la diferència s'ha ampliat als dotze. I tot i reacció de les visitants, el quadre urgellenc han mantingut el cap fred en els moments clau. La mentalitat i la defensa urgellenca han estat decisives per endur-se el partit.

La darrera incorporació del Cadí La Seu, Laure Resimont, amb dotze punts, ha estat la màxima anotadora per a les urgellenques. També ha destacat la pivot urgellenca Quinn Dornstauderr amb 17 punts de valoració, ha firmat onze punts i dotze rebots.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU - CESAR ANEAS, ENTRENADOR CAMPUS PROMETE