Segons comunica l’Hospital de Cerdanya, aquest divendres s’ha produït una nova defunció al centre sanitari d'un pacient amb covid-19. Es tracta d'un home de 85 anys, veí de la baixa Cerdanya. Des de l’inici de la pandèmia s’han produït 7 èxitus confirmats en aquest centre per COVID-19 i el total de defuncions a la comarca per aquest virus és 12.

Actualment hi ha 2 pacients positius ingressats a l'hospital cerdà i cap possible cas ingressat pendent de diagnòstic. Des del març, s’han detectat 257 positius dels quals 113 han ingressat a l'Hospital de Cerdanya. Hi ha hagut un total de 23 trasllats a altres centres sanitaris.

El nombre de casos acumulats de covid-19 a la comarca és de 830.

Fent un cop d'ulls las indicadors, a Cerdanya el risc de rebrot ha baixat, de 544 a 490. EN canvi, la taxa de reproducció de la malaltia ha pujat lleugerament, de 0,93 a 0,96.