L'Ajuntament de Das ha renovat recentment l'enllumenat públic del poble de Sanavastre. Ha substituït l'enllumenat de les faroles per un sistema de led que comportarà un important estalvi energètic.

L'equip de govern ha explicat que l'objectiu és anar substituint l'enllumenat antic a tots el municipi. Mosoll ja té totes les faroles amb leds, ara també Sanavastre i quedarà pendent el nucli de Tartera i finalitzar tots els carrers de Das. Per fer la instal·lació als pobles petits l'ajuntament no ha hagut de demanar cap ajut i s'ha fet càrrec del seu cost, que en el cas de Sanavastre ha estat de 13.800 euros. A Das, però, l'import serà força més elevat, així que confia en obtenir alguna subvenció.

Per altra banda, el consistori ha portat a terme recentment altres millores a Sanavastre. Ha arreglat l'antic abeurador que hi ha al camí que porta al riu Segre. A través d'una canonada alçada, els pagesos de la zona podran omplir els dipòsits d'aigua per al bestiar, de manera gratuïta. A més, s'han fet tasques de manteniment a les arquetes de clavegueram i s'han tapat forats en alguns camins.

Parlen al vídeo: ENRIC LAGUARDA, ALCALDE DE DAS