El conseller d’Acció exterior, relacions institucionals i transparència, Bernat Solé, ha presidit aquest divendres a la tarda una reunió amb els diferents ajuntaments i consells comarcals de l’Alt Pirineu i Aran per explicar els protocols de cara a les eleccions del proper 14 de febrer. Unes eleccions que necessiten el suport més que mai dels ens locals per tal de dur-se a terme amb totes les garanties de seguretat per la pandèmia de Covid-19.

Els ens locals encara disposen d’unes setmanes per fer la proposta dels seus espais. Ja es té en compte que hi haurà un augment de col·legis electorals per complir amb les mesures marcades i, en aquest sentit s’ha ampliat el pressupost de l’organització de les eleccions fins als 20 milions i mig d’euros.
D’altra banda, el govern també preveu convocar en els propers dies una mesa de partits.

Aquesta ha estat la primera d’una ronda de reunions que el departament durà a terme a través de les diferents delegacions del govern de Catalunya.

Parlen al vídeo: BERNAT SOLÉ, CONSELLER D’ACCIÓ EXTERIOR, RELACIONS INSTITUCIONALS I TRANSPARÈNCIA