Recuperar les bones sensacions. Amb aquest objectiu, el Cadí La Seu rep el Campus Promete aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda. Les urgellenques busquen revertir la dinàmica negativa, han encaixat quatre derrotes consecutives a la lliga.

El tècnic del Cadí la Seu, Bernat Canut, assenyala que la base per lluitar per la victòria és la solidesa en el joc defensiu.

Un factor favorable per al conjunt urgellenc és l’estabilitat a la plantilla després de la sortida de Danni Williams i Maria Jespersen, l’arribada de Laure Resimont i l’alta de Yurena Díaz. A més, a falta de tres jornades per tancar la primera volta de la lliga, el calendari és menys atapeït, sense partits intersetmanals.

El Cadí La Seu ocupa la desena posició, amb quatre partits guanyats i vuit de perduts, per la seva banda, el Campus Promete amb una victòria més, és vuitè.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU