L’Ajuntament de Tremp està treballant juntament amb el Centre d’Assistència Primària de la localitat per dur a terme un cribratge massiu durant la setmana que ve a tota la població a causa de l’augment de casos de Covid-19 i de l’alt risc al municipi.

De moment no es planteja la restricció de mesures de la desescalada, però sí que es demana a la població que respecti els protocols i es tingui molta cura. Tot i que no descarten la revisió de les mesures en funció de com avancin les xifres en els propers dies.
El brot principal ara mateix es troba a la residència de gent gran Fundació Fiella on hi ha un gran nombre de pacients i de personal positiu per Covid-19. Des del l’Ajuntament s’ha ofert ajuda al centre pel que necessitin.

També des de la Fundació Fiella s’està fent una crida per aconseguir treballadors, ja que les baixes del personal són moltes i necessiten auxiliars d’infermeria i geriatria per cobrir vacants.
A partir de dilluns dia 30 de novembre la Pobla de Segur i Sort comencen un cribratge massiu a la població. També a partir del dia 3 de desembre es farà a altres municipis del Pallars Sobirà.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP