La CUP de la Seu d'Urgell considera que hi ha hagut mala praxi sanitària a la residència privada Llar de Sant Josep de la Seu d'Urgell per part de la direcció del centre. A més, la formació cupaire denuncia excessiva tolerància de l'equip de govern municipal.

Els grups municipals de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell van participar dimecres al matí a una reunió amb representants del Departament de Salut per analitzar la situació de la residència.

La falta d'infermeres no va permetre sectoritzar el centre segons explica la formació cupaire fent referència a les paraules d’un representant del Departament de Salut.

La CUP de la Seu ha reiterat la petició de constituir una comissió d'investigació per aclarir la gestió portada a terme al centre fins a l'esclat del brot de COVID-19 a principis de novembre, juntament amb la proposta d'intervenció per part de la Generalitat.

Parlen al vídeo: BERNAT LAVAQUIOL, REGIDOR CUP SEU D’URGELL