Les inscripcions a les ofertes de feina del Workshop Ocupacional de l'Alt Urgell encaren la recta final. Aquest divendres és el darrer dia perquè els interessats s'apuntin en aquelles ofertes laborals per a les quals es compleixin els requisits.

A partir de dilluns que ve, es durà a terme la darrera fase Workshop, quan les empreses hagin valorat els currículums rebuts, puguin dur a terme entrevistes virtuals de feina.
En aquesta sisena edició del Workshop Ocupacional s'han presentat nou ofertes de feina per part de cinc empreses. Són nou entitats menys respecte a l'any passat. La disminució de l'oferta s’explica per les conseqüències econòmiques derivades de la pandèmia de la Covid.

I, per primera vegada se celebra virtualment. El format ve motivat per les restriccions de mobilitat i per adaptar-se als nous temps. Com a activitat complementària, aquest dijous matí s'ha celebrat el taller virtual 'Eines per fer una bona entrevista en línia'.

Parlen al vídeo: CARME ESPUGA, REGIDORA DE TREBALL FRONTERER I RECURSOS HUMANS