Aquest cap de setmana torna a obrir l’Espai cultural la Lira de Tremp després que les mesures de prevenció per Covid-19 obliguessin a tancar teatres i sales de cinema una altra vegada.
I obre amb una programació completa de teatre i cinema durant tot el cap de setmana. El dissabte al vespre està programat l’espectacle Ataraxia de la companyia de circ Ntelades de Sort. Un espectacle de teles acrobàtiques que tracta sobre les dones, no recomanada per a menors de 12 anys. Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma online entrapolis. I diumenge i dilluns Circuit Urgellenc ha programat el passi de la pel·lícula Pinoxo.
També la setmana que ve ja hi ha programació a la vista, en aquest cas amb circ de la mà de Tortell Poltrona.
Això aforament limitat i totes les mesures de seguretat establertes.