La Diputació de Lleida està actuant de manera urgent a la carretera d'accés a Montellà i Estana des de Martinet, degut a una esllavissada en el tram inicial. L'acumulació d'aigua de les pluges va deixar el sòl inestable i això va provocar que s'ensorrés un segment del carril de pujada.

Sortosament, cap vehicle circulava per aquesta zona en el moment de l'esfondrament.

Les obres han consistit en aixecar un mur de contenció a la part inferior del vial per assegurar-ne l'estabilitat. Mentre durin els treballs, s'ha instal·lat un sistema de pas alternatiu dels vehicles a través de semàfors.

La Diputació de Lleida invertirà uns 30.000 euros en aquesta actuació. S'espera que els treballs finalitzin en un màxim de dues setmanes.

La carretera LV-4055 connecta els nuclis de Martinet, Montellà i Estana, a més del parc dels Búnquers i el santuari de Bastanist.

Parlen al vídeo: JOSEP CASTELLS, ALCALDE DE MONTELLÀ I MARTINET