Des de fa dues tardors, l'associació de Comerç de Puigcerdà i l'entitat Cuina Pirinenca de Cerdanya organitzen el Puigcerdà Tasta, una iniciativa que vol donar a conèixer la gastronomia de la zona a través d’un seguit de tastets al mateix temps que es promocionen els comerços de la vila, que reparteixen vals de descompte als seus clients per participar-hi. Enguany, la situació sanitària ha obligat a reformular-la. Així doncs, els comerciants reparteixen vals de descompte que es podran utilitzar en establiments d'alimentació.

Els descomptes es podran fer servir a les fleques, carnisseries o fruiteries de la vila.

La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Girona i l'organització de l'Associació de Comerç de Puigcerdà, formada per una cinquantena d'establiments.

Tant els comerciants com els restauradors esperen poder recuperar l'any vinent el format habitual del Puigcerdà Tasta. Recordem que aquest té lloc durant un cap de setmana al Passeig 10 d'Abril.

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA COMERÇ PUIGCERDÀ