Aquest dimecres al migdia, s'ha presentat al Consell d'Alcaldes de l’Alt Urgell el pla de reactivació econòmica. Les línies de treball fins a finals de l’any 2021 estan definides per intentar revertir les conseqüències econòmiques de la covid-19. Val a dir, que el territori alt urgellenc ja disposa del pla estratègic 2020-2026, però cal readaptar el document de treball al nou context econòmic que ha desencadenat el coronavirus.

L'impacte de la pandèmia a l'Alt Urgell ha provocat que prop del 12% dels alt urgellencs i urgellenques en edat de treballar es trobin afectades per un expedient de regulació temporal d'ocupació.

L'Alt Urgell a diferència d'altres zones pirinenques disposa d'una economia diversificada i un mercat laboral estable que no depèn de l’estacionalitat.

Parlen al vídeo: JOSEFINA LLADÓS, PRESIDENTA CONSELL COMARCAL ALT URGELL