L'Alt Urgell ha commemorat el Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. Aquest dimecres 25 de novembre ha tingut lloc un minut de silenci davant dels ajuntaments de la Seu d'Urgell i Oliana per les víctimes de la violència masclista.

Prèvia a la jornada de dimecres, s'han organitzat activitats en format virtual, per conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania. La formació és imprescindible per erradicar la violència contra les dones.

A més, s'ha estrenat a través de les xarxes socials una performance que homenatja a les dones víctimes de feminicidis. L’actuació de dansa contemporània porta per títol "76..." que representa el nombre de dones assassinades a l'estat espanyol enguany.
L'Oficina Jove de l'Alt Urgell, el Servei d'Intervenció Especialitzada i el Servei d'Informació i Atenció a les Dones són els responsables d'organitzar les accions, promogudes pel Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, TINENT D'ALCALDE D'ATENCIÓ A LES PERSONES